Meloenballetjes
zijn erg geliefd om in allerlei gerechten te verwerken. In
voorgerechtjes, in desserts, als hapje/snack, in soepen, in salades of
als eetbare decoratie in het hoofdgerecht.
Amuse: Meloenballetje met gezouten spek
Amuse: Meloenballetje met geparfumeerde rijst in bananenblad
Dessert: Meloenballetje met chocolade mousse, slagroom en bittere chocolade saus
Dessert: Meloenballetjes met kokos bavarois
Dessert: Meloenballetjes met mint
Salade: Meloenballetjes met stukjes rabarber
Salade: Meloenballetjes met kiwi
Soep: Meloenballetjes in een soep met Port
Gebak: Meloenballetjes met aardbeien, kiwi en stukjes perzik als taart-decoratie
Voorgerecht: Meloenballetjes met avocade mousse en krabsalade
Voorgerecht: Meloenballetjes op een mousse van beenham, gerold in gerookte ham
Voorgerecht: Meloenballetjes met zwaardvis-filet en portsaus