Home Alle Andere Ballen USB Hub Bal

USB Hub Bal


De
USB Hub Bal is een hub met vier USB-poorten in de vorm van een bal. Geen gewone bal, maar n waarvan het uiterlijk is gebaseerd
op de bekende Magic 8-Ball. Daarom wordt de USB Hub Bal ook wel "
8 Ball USB Hub" genoemd.

USB (Universal Serial Bus) is een standaard voor het aansluiten van randapparatuur (zoals printers, scanners, webcam's, digitale foto toestellen, toetsenbord, muis, harddisk, etc.) op computers. Het probleem is al gauw dat er te weinig USB-ingangen zijn. Extra USB-ingangen (poorten) verkrijg je via zogeheten hubs. Een hub (letterlijk vertaald "naaf"is een verdeelkastje dat gebruikt wordt om meerdere USB-apparaten tegelijk op n enkele poort van je PC aan te sluiten.

USB Hub Bal
De USB Hub Bal heeft 4 USB-ingangen

De USB Hub Bal verschaft je 4 USB-ingangen (USB 2.0 compatible), maar bovenal verschaft deze gadget je oogstrelend plezier door zijn design uiterlijk.
Er zijn heel veel verschillende hubs te krijgen, maar deze hub - op de markt gebracht door het bedrijf Brando uit Hong Kong - valt op door zijn bijzondere vormgeving.
De USB Hub Bal weegt slechts 18 gram, heeft een diameter van 5,5 cm en is leverbaar in de kleuren zwart en wit. Verdere gegevens over deze hub bal zijn Transfer Speed tot 480 Mbps, Plug & Play en een blauwe LED indicator, dat deze hub ng meer doet gelijken op de Magic 8-Ball.

USB Hub Bal
De USB Hub Bal is verkrijgbaar in zwart en wit
Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes