Home Alle Andere Ballen Gya Ball

Gya Ball

Gya Ball is een nieuw, zenuwslopend en opwindend spel in de vorm van een bal. Gya is een "vermomde" meteoriet die op de aarde is geland en er uit ziet als een zwart gekleurde dodecahedron, een 12-vlakkige bal.
De Gya Ball is voorgeprogrammeerd met verslavende spelletjes die je coördinatie, reflexen en geheugen testen.
Je missie is: Red de wereld door Gya te deactiveren, voordat deze meteoriet de aarde verwoest.

De Gya Ball bevat 12 rood oplichtende knoppen en fantastische geluidseffecten. Elk lampje (knopje) heeft een nummer. Dit nummer slaat op een bepaald spel; in totaal zijn er 10 spelletjes [
info games ].
Elk spel heeft 5 levels. Er zijn spelletjes waarbij het draait om snelheid en spelletjes waarbij het draait om je geheugen. Wanneer je het 5e level van welk spel dan ook hebt gehaald, mag je met recht trots zijn op jezelf.
De bonus is, dat wanneer je dit 5e level van elk spel een keer gehaald hebt, je één ultiem eindspel krijgt. Wanneer je dit eindspel - de zogenaamde "Final Showdown" - goed speelt, kun je uiteindelijk Gya deactiveren. Tot zover bekend, heeft nog nooit iemand dit gehaald.

Gya is een Japanse creatie en het woord Gya betekent "schreeuw" in het Japans. De Gya Ball werd op de markt gebracht door de Japanse speelgoedfabrikant Tomy.
De te spelen spelletjes zijn allemaal "out-of-this World Games" en vereisen opperste concentratie. De spelletjes zijn single en multi-player games. Take control before it controls you! De spelletjes houden je uren lang bezig en je vorderingen worden telkens opgeslagen als je ophoudt met spelen.
De Gya Ball heeft een diameter van ongeveer 12 cm, dus een aangenaam formaat om in je handen te houden.

Gya Ball

Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes