Home Alle Andere Ballen Zitbal

Zitbal Globe

De Zitbal of te wel ?La Chaise Ronde? is een bijzonder product van het jonge bedrijf Oolaalaa. Deze unieke zitbal heeft een speciaal frameloos (foam) binnenwerk dat steeds terug springt in z?n ronde vorm en dus eenvoudig naar iedere gewenste plek is te rollen.
Oolaalaa is winnaar van de KEK Trend Award 2007 voor het beste nieuwe product.

La Chaise Ronde inspireert tot een flexibele inrichting van de leefomgeving. Het is niet alleen een geweldig speelobject, het ergonomisch verantwoorde ontwerp zorgt ook voor comfort en ondersteuning van het hele lichaam. Je kunt er gerust uren lang een spannend boek in gaan liggen lezen.

De zitbal ?
Globe? is een zitbal met een uitzonderlijk scherpe print van landen, steden, bergen en rivieren. Een wereldprimeur. Een heerlijke, comfortabele, mooie en bovendien leerzame wereld om op te zitten.
De Globe is geschikt voor grote en voor kleine mensen en leverbaar in vijf verschillende maten XS, S, M, L en XL ( 40 - 120 cm).
De hoes van deze wereldbol is duurzaam geprint en kan eenvoudig worden afgeritst en in de wasmachine gewassen.

Behalve de zitbal Globe levert Oolaalaa ook zitballen in diverse andere uitvoeringen. Zo zijn er zitballen met zachte wollen hoezen, of van hoogwaardige kwaliteit leer of van waterafstotend, duurzaam en weerbestendig materiaal (de outdoor variant).

De Oolaalaa foundation:
Een deel van de winst van Oolaalaa gaat naar Child at Venture. De Oolaalaa foundation ondersteunt hiermee jonge ondernemers om zelfstandig een bedrijf op te zetten in ontwikkelingslanden. Elke verkochte zitbal levert dus direct een bijdrage aan een bepaald project.

Zitbal Globe


Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes