Home Alle Andere Ballen

Babble Ball


De
Babble Ball is een hilarisch, onderhoudend speeltje in de vorm van een bal voor honden en katten dat zijn weerga niet kent. Honden en katten - maar ook andere huisdieren zoals bijvoorbeeld papagaaien en fretten - vinden het helemaal geweldig en zijn niet meer te stoppen.
De Babble Ball is een interactief speeltje dat de aandacht van uw hond of kat pakt. Hij praat en maakt dierengeluiden als het wordt aangeraakt. De Babble Ball is z gevoelig dat vibraties hem al activeren. Als uw huisdier is uitgespeeld, gaat de Babble Ball automatisch in remote en wordt pas weer geactiveerd als uw huisdier er weer mee gaat spelen.

De Babble Ball is niet alleen leuk maar ook gezond. Honden worden enthousiast van de Babble Ball. Hoe meer de bal praat hoe enthousiaster de hond en hoe enthousiaster de hond hoe meer de bal "praat". Het spelen met de bal werkt als een gezonde fitness oefening, Verder opent de Babble Ball nieuwe mogelijkheden voor honden en katten die blind zijn of slecht kunnen zien. De Babble Ball is ook uitermate geschikt voor honden met verlatingsangst of honden die snel verveeld zijn.

Babble Ball
De Babble Ball is een interactief speeltje voor menig huisdier

Alle dieren houden van speelgoed dat geluid maakt en de meeste dieren houden ook van ballen. De Babble Balls combineren deze twee elementen in n stukje speelgoed. Niet te vergelijken met een gewone bal of speelgoed met een piep. Vanuit het dier gezien is het alsof de Babble Balls echt "leven" en met hun spelen.

De Babble Ball werd in Nederland gentroduceerd eind 2004 en er is nu een completere, nieuwe en sterk verbeterde generatie Babble Ball's op de markt.
De Babble Ball is een Amerikaans product van fabrikant Pet Qwerks dat in korte tijd de wereld veroverde.
Babble Balls zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse uitvoeringen en maten, passend bij de grootte van je huisdier.

Babble Ball
Babble Balls zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse uitvoeringen en matenVerwen uw hond!


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 112

Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes